مشاوره نگارش پروپوزال علوم دامی و انجام پایان نامه علوم دامی، موضوع پایان نامه علوم دامی ارشد و دکتری در موسسه پایـــار
دپارتمان فنی و مهندسی موسسه پایـــار به منظور انتخاب موضوع پایان نامه علوم دامی، نگارش پروپوزال علوم دامی و انجام پایان نامه علوم دامی، متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور در رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم دام، بدین وسیله آمادگی خود جهت مشاوره نگارش پروپوزال علوم دامی و انجام پایان نامه علوم دامی و طرح های پژوهشی رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی اعلام می نماید.
علوم دامی ، رشته ای که برای شهرنشینان خیلی جالب توجه نمی باشد برای کلان شهرهایی همانند تهران علوم انسانی نیز چنگی به دل نمی زند وای به حال علوم دامی اما به هر حال از شهرنشینان محصول وخمات مهندسان علوم دامی و بسیاری از افرادی که در عرصه تولید محصولات دامی تلاش می کنند بیشترین استفاده را می برند. رشته مهندسی علوم دامی، یکی از مهمترین رشته های کشاورزی است و به منظور تأمین نیروی انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز بخش علوم دامی کشور، در جهت استفاده بهینه از امکانات موجود و بهره گیری از آخرین اطلاعات علمی در زمینه های متنوع پرورش دام و طیور و افزایش تولید کمی و کیفی پروتئین حیوانی، در مراکز آموزش عالی کشور ایجاد شده است.
علوم دامی مجموعه علوم و فنونی است که در زمینه تغذیه و بهداشت، ژنتیک و اصلاح، فیزیولوژی و مدیریت و پرورش حیوانات اهلی و طیور مورد استفاده قرار می گیرد.
مراکز آموزش عالی کشور در ۴ مقطع جداگانه علوم دامی دانشجو می پذیرند:
الف) کاردانی: شامل رشته های تکنولوژی تولیدات دامی، تکنولوژی پرورش طیور، تکنولوژی پرورش گاو و گاومیش، تکنولوژی پرورش زنبور عسل و تکنولوژی پرورش دام در مرتع.
ب) کارشناسی: شامل رشته های مهندسی علوم دامی، مهندسی تولیدات دامی، مهندسی پرورش گاو و گاومیش، مهندسی پرورش طیور.
ج) کارشناسی ارشد: شامل رشته های تغذیه دام، ژنتیک و اصلاح دام، دکترای فیزیولوژی دام.
د) دکترای تخصصی: شامل دکترای تغذیه دام، دکترای اصلاح دام، دکترای فیزیولوژی دام.
تربیت نیرو در مقطعهای کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در زمینه های مختلف علوم دامی به منظور تأمین نیروی متخصص مورد نیاز در واحدهای دامپروری، سازمانها و نهادهای تخصصی و برنامه ریزی، مراکز آموزشی در مقطعهای متوسطه و عالی، محقق و پژوهشگر در بخش کشاورزی و تربیت مجریان، مدیران و کارشناسان امور دام در بخشهای دولتی، تعاونی و خصوصی از جمله هدفهای این رشته تحصیلی است.
اهیمت رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی
تأمین پروتئین مورد نیاز کشور همواره از عمده مشکلات اقتصادی و در عین حال پرهزینه بوده است. در شرایط فعلی نیازهای غذایی انسان یا از طریق تولیدات گیاهی تأمین می گردد و یا از طریق تولیدات دامی. تولیدات دامی بهترین منبع تأمین پروتئین مورد نیاز جوامع بشری است. اهمیت این امر باعث گردیده است که امروزه در کشورهای پیشرو جهان شاهد پیشرفتهای شگرف تکنیکی در تأمین منابع پروتئین باشیم. با توجه به موارد فوق نیاز و جایگاه رشته علوم دامی در جامعه مشخص می گردد.
خدمات موسسه پایــــــــار در زمینه مشاوره نگارش پروپوزال و انجام پایان نامه علوم دامی
جستجو مقالات معتبر برای انتخاب موضوع پایان نامه علوم دامی
مشاوره نگارش پروپوزال علوم دامی
مشاوره انجام پروژه های کلاسی رشته علوم دامی
مشاوره انجام پایان نامه علوم دامی، کارشناسی ارشد و دکتری
مشاوره تحلیل آماری پایان نامه علوم تربیتی با استفاده از نرم افزارهای SPSS و LISREL و SAS …
آموزش متودهای نگارش مرور ادبیات و فصل دوم (۲) پایان نامه علوم دامی
مشاوره انجام فصل چهار (۴) پایان نامه علوم دامی
مشاوره چگونگی نوشتن نتیجه گیری و فصل پنجم (۵) پایان نامه علوم دامی
موضوعات پیشنهادی برای انجام پایان نامه علوم دامی
ثر جاذب الرطوبههای مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفالهی مرطوب سیبزمینی
تعیین ارزش غذایی برخی از گونههای غالب جلبکهای دریایی ایران با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
بررسی مقایسه ای نواحی ژنومیAZF وSRY در کروموزوم Y انسان و دام با هدف بهینه کردن امکان تشخیص STS Sequence-Tagged Sites مارکرهای مرتبط با ناباروری
تاثیر نسبتهای علوفه به کنسانتره بر پایه دانه باقلا بر تخمیر، فعالیت آنزیم سلولاز و جمعیت باکتریایی شکمبه گوسفند
بررسی اثر تغذیه طولانی مدت دانه سویا کامل به عنوان منبع اسیدلینولئیک بر فراسنجههای کیفی اسپرم گاوهای نر هلشتاین
مقایسه مدلهای مختلف رگرسیون تصادفی بیاسپلاین دارای ساختارهای متفاوت واریانس باقیمانده برای برآورد مولفه های واریانس وزن بدن در گوسفند مغانی
اثر پلیساکاریدهای غیرنشاستهای بر متابولیسم لیپیدها و پارامترهای مولکولی و مورفولوژیکی دستگاه گوارش در جوجههای گوشتی
بررسی اثر عوامل محیطی روی صفات تولیدی و نمره سلول های بدنی در گاو نژاد هلشتاین در مازندران
اثرات سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، ثبات اکسیداتیو گوشت و متابولیت های خون
مقایسه دو روش بهرهبرداری بره پی و شیردوشی از نظر تاثیر بر وضعیت مرتع و درآمد اقتصادی دامداران
تاثیر افزودن بذر رازیانه بر تولید و ترکیبات شیر، هورمونهای رشد و پرولاکتین خون و پارامترهای تخمیر شکمبهای گوسفند سنجابی
بررسی نقاط قوّت، ضعف، فرصت و تهدید بهرهبرداری از مراتع (مطالعه موردی: مراتع شهرستان آققلا در استان گلستان)
اثر جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا با و بدون استفاده از آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
بررسی ساختار و عملکرد مالی گاوداریهای صنعتی استان خراسان رضوی (مطالعه موردی شهرستان مشهد)
اثر جایگزینی ذرت علوفه ای سیلو شده با منابع مختلف انرژی در جیره غذایی حاوی گیاه کامل جو ذخیره شده با اوره بر عملکرد بره های بومی گیلان
ارتباط بین پلی مورفیسم ژن گیرندهی آلفای استروژن با صفات تولیدمثلی در گاو هلشتاین
بررسی صفات اقتصادی گاو نژاد گلپایگانی (مطالعه موردی شهرستان گلپایگان)
تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی
تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی و ارتباط آنها با چندشکلی گیرنده ژن لپتین در بلدرچین ژاپنی
بررسی برخی سازههای مؤثر بر منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین در استانهای خراسان رضوی و تهران
تجزیه و تحلیل انرژی مصرفی، مدل سازی اقتصادی هزینه های تولید و ارزیابی کیفیت مواد مغذی علوفه در صنعت گاو شیری
تحلیل کارآیی فنی، بهرهوری و سوددهی مرغداران گوشتی صنعتی استان گیلان- شهرستان رشت
بررسی آزمایشگاهی تولید بیوگاز از هضم مشترک پسماندهای غذایی و کود مرغی
تعیین ارزش غذایی سورگوم پرتوتابی شده با روش کیسههای نایلونی و تولید گاز
بررسی مولفه های موثر بر بهبود وضعیت گوسفنداری سنتی از دیدگاه دامداران شهرستان زنجان
تعیین زمان رسیدگی جنسی و تولیدمثل ماهی شیزوتراکس زارودنی
برآورد هموزیگوتی آللهای جنسی در کلنیهای زنبورعسل استان مازندران و رابطه آن میزان جمعیت کلنی و عسل ذخیرهای
اثر جایگزین شیر و جیرههای آغازین مختلف بر رشد، تخمیر شکمبه، متابولیتهای خون، تولید پروتئین میکروبی و توسعه شکمبه برههای شیرخوار نژاد دالاق
تاثیر سطوح افزایشی و روشهای مختلف عملآوری بر ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی، عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجههای گوشتی
تاثیر حذف مکمل ویتامینی در جیرههای حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
آزمایش فرضیهی “امکان تحریک اشتها و پرخوری در گوسفند به منظور افزایش وزن با استفاده از استرپتوزوتوسین”
بررسی متابولیتهای خونی و هورمونهای متابولیکی در گاوهای هلشتاین مبتلا به کیست فولیکولی تخمدانی
اثر اختلاف کاتیون-آنیون جیره در دوره خشکی و اوایل شیردهی بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی گاوهای شیری
مقایسه اثرات استفاده از افزودنیهای محرک رشد فلاوومایسین، پروتکسین و اسید پروپیونیک در تغذیه جوجههای گوشتی
اثر فرآوریهای فیزیکی و شیمیایی بر تجزیهپذیری کنجالههای سویا و کلزا، برخی فراسنجههای شکمبه و خون و عملکرد برههای نر مهربان
بررسی اثرات فرآوری شیمیایی جو بر تجزیهپذیری و ویژگیهای کربوهیدرات و پروتئین با مدل CNCPS در نشخوارکنندگان
برآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات رشد در گوسفند بلوچی
بررسی سطوح مختلف تفاله مرکبات خشک شده بجای دانه جو بر عملکرد برههای تالشی گیلان
شناسایی چندشکلی ژنهای هورمون رشد، بتالاکتوگلوبولین و Pit-1 در گاوهای هلشتاین با استفاده از روش PCR-RFLP و ارتباط آن ها با تولید شیر
برآورد مولفههای واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدمثلی در گوسفند نژاد مهربان
ارزیابی برنامههای اصلاحی و تغییرات ژنتیکی صفات تولید شیر در گلههای هلشتاین استان اصفهان
تأثیر سطوح مختلف سینبیوتیک بر عملکرد، مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی مدفوع، متابولیتهای خونی و میزان بیان
ژنهای التهابی مربوط به سیستم ایمنی به روش RT-PCR در برههای شیرخوار
اثر بلوسهای خوراکی کند رهش حاوی مکملهای معدنی- ویتامینی و هورمونهای GnRH و hCG بر بهبود بازده تولیدمثل گاوهای هلشتین پرتولید
بررسی ارزش تغذیه ای ضایعات قارچ خوراکی در تغذیه دام
بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر باززایی درون شیشهای گیاه دارویی شیکوره