مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS
برای انجام تحلیل آماری PLS باید توجه داشت که نسل دوم مدلسازی معادلات ساختاری معروف به رویکرد حداقل مربعات جزئی یا رویکرد مبتنی بر واریانس برای تحلیل داده های جمع آوری شده فرآیندی مشابه ولی متفاوت با تکیه بر محدودیت های رویکرد مبتنی بر کواریانس ارائه نمود. توانایی این رویکرد در کار با داده های اندک، عدم حساسیت به نرمال بودن دادهها، توانایی در پیش بینی و پشیتبانی از مدل های بسیار پیچیده و همچنین قابلیت مدل اندازه گیری ترکیبی و انعکاسی به سرعت در میان پژوهشگران رواج یافت و به تبع آن نرم افزارهای متنوعی برای اجرای این رویکرد معرفی شدند؛
نرم افزارهایی نظیر Visual-PLS، PLS-Graph، Warp-PLS، XLSTAT و Smart-PLS که نرم افزار آخر که در سال ۲۰۰۵ معرفی گردید، معروفترین و پرکاربردترین آنها میباشد.
مدلسازی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزئی (PLS-SEM) برخلاف روش کواریانس محور (نرم افزارهایی نظیر AMOS، LISREL و EQS) فاقد شاخص های برازش مدل مبتنی بر کای دو جهت بررسی میزان مطابقت مدل نظری با دادههای گردآوری شده میباشد، این امر به ماهیت پیشبین محور PLS بستگی دارد. بنابراین شاخص های برازش که به همراه این رویکرد توسعه یافته اند مربوط به بررسی کفایت مدل در پیشبینی متغیرهای وابسته میشوند؛ مانند شاخصهای افزونگی (Communality) و حشو (Redundancy) یا شاخص GOF میباشد. در واقع این شاخصها نشان میدهند که برای مدل اندازه گیری معرفها تا چه حد توانائی پیشبینی سازه زیربنایی خود را دارند و برای مدل ساختاری، متغیرهای برونزا تا چه حد و با چه کیفیتی توانائی پیشبینی متغیرهای درونزا مدل را دارند.
PLS نرم افزاری کاربردی برای طراحی مدلهای معادلات ساختاری است که به کاربر این اجازه را میدهد به جای نوشتن فرامین بلند و پیچیده از نشانگرهای گرافیکی استفاده نماید. این نرم افزار برای مدلسازی مسیر با متغیرهای مکنون پنهان و آشکار (مدل عمومی معادلات ساختاری) به کمک روش PLS طراحی شده است. از جمله قابلیتهای این نرم افزار FIMIX (زمانی که پژوهشگر علاقه دارد که وجود عدم تجانس (ناهمگونی) بین دادهها را مورد بررسی قرار دهد) و Blindfolding است. قابلیت گرافیکی ساده و آسان این نرم افزار به کاربر اجازه میدهد که مدل ساختاری خود را براحتی از طریق کشیدن و رها کردن (Drag & Drop) ایجاد نماید و روابط مدنظر را ایجاد کند. گزارشهای خروجی در قالب دو نسخه HTML و LATEX طراحی شده است. همچنین روش نمونه گیری مجدد آن شامل BT و BF است.
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS در موسسه علمی پژوهشی پایار
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته مدیریت
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته کشاورزی
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته روانشناسی عمومی
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته پزشکی
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته مدیریت بازرگانی
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته مامایی
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته مدیریت MBA
مشاوره انجام تحلیل آماری با PLS برای پایان نامه رشته جامعه شناسی
کلیپ آموزشی و کاربردی انجام تحلیل آماری PLS
همین حالا می توانید سفارش پایان نامه را ثبت کنید یا با شماره 09919099973 تماس بفرمائید و یا در تلگرام و واتس اپ پیغام بگذارید